17 Kasım 2023
YOL HAMLEMİZ ARZULAR MAHALLEMİZ’DE SÜRÜYOR
Arzular havasıyla, doğal güzellikleri ile İncirliovamızın en güzel mahallelerimizden biri. Belediyemiz ve Aydın Valiliğimiz işbirliği ile mahallemizin giriş kısmında yer alan yolumuzu yapıyoruz. Devamında mezarlık bölgesinde yer alan yolu da tamamlayacağız.
İncirliova Belediyesi olarak tarihin en büyük yol yatırımlarını gerçekleştirdiğimiz şu dönemde ilçemizin dört bir yanında başlattığımız yol hamlemiz tüm hızıyla sürüyor. Merkez ve kırsal ayırımı yapmaksızın İncirliova’mızın tüm yollarını yeniliyoruz. Tüm çalışmalarımız boyunca desteklerini bizden eksik etmeyen Aydın Valimiz Sn. Yakup Canbolat’a, Yatırım- İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’na (YİKOB) ve devletimiz ilgili tüm kurumlarına teşekkür ediyorum.