İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeler Derneği Etkinliğine Katıldık

İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeler Derneği Etkinliğine Katıldık
27 Ekim 2019

Milli Mücadele'nin 100'üncü yılı anısına İncirliova Belediyesi katkılarıyla İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeler Derneği, 3. Yörük Türkmen ve İncir Festivali düzenledi. İncirliova Kültür Park'ta yapılan festivale, Türkiye'nin çeşitli illerinden Yörükler ilgi gösterdi. İncirliova Gönüllüleri Yörük Türkmen ve Efeler Derneği Başkanı Hulusi Genişoğlu ve yönetiminin ev sahipliği yaptığı festivale katılanlar arasında Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum ve siyasi parti temsilcileri de yer aldı.
" Yörük bir ailenin çocuğu olarak beni İncirliova'nın Yörük Beyi olarak seçip fes ve yağlık giydirdikleri için Başkan Hulisi Genişoglu ve yönetimine teşekkür ederim. "