ARAMA

Metruk Bina Listesi

Metruk Bina Listesi
3 Ağustos 2021

Aydın Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü'nün 22.07.2019 tarihli ve 35233489-010.06.01/14887 sayılı yazısına istinaden ve Kurtuluş Mahalle Muhtarının İncirliova Kaymakamlığına Verdiği Dilekçe üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğünün araştırma tutanağı ve Belediyemizce mahallinde yapılan inceleme sonucunda, aşağıda  parsel ve adreslerdeki binaların metruk bina durumunda olduğu, bu nedenle kimliği belirsiz kişilerce uyuşturucu ve başka maksatlarla kullanıldığından  genel asayiş ve mal güvenliği bakımından olumsuzluk oluşturduğu; ayrıca görüntü kirliliği ve yıkım tehlikesi  taşıdığından metruk bina listesine alınmıştır. Söz konusu binaların 02.08.2021 tarihinden itibaren 30 gün içinde binanın yıkılması veya genel güvenlik ve asayiş bakımından tehlike oluşturmayacak şekilde güvenlik önlemi alınması veya tadilat ve onarım yapılarak  metruk görünümünün giderilmesi için Belediyemize başvurulması;  aksi taktirde 3194 sayılı imar kanunun 39. maddesi uyarınca 30 gün sonunda Belediyemiz tarafından gerekli işlem yapılır ve  masrafı % 20 fazlası ile yapı sahibinden tahsil edilir.

1.Huriye ALPARGÜN ' ne ait 927 parsel ve Adres: Kurtuluş Mahallesi Nazmi Topçuoğlu Caddesi 230 Sokak No: 6 İncirliova/ AYDIN

2.Ahmet GÜLLÜ (verasetçileri)'ne ait 963 parsel ve Adres: Kurtuluş Mahallesi Nazmi Topçuoğlu Caddesi 231 Sokak No: 6 İncirliova/ AYDIN

DİĞER DUYURULAR